Hei,
Lars Olemyr her – jeg har fått det ærefulle oppdraget å være turguiden deres. Jeg bor i Gøteborg og har jobbet i servicebransjen hele livet. Jeg vil gjøre alt for å gjøre opplevelsen med Rolfs Buss så fantastisk som mulig.
Noen eksempler på hva jeg har gjort før. Administrerte to hoteller i Frankrike. Ett i Serre-Chevalier og ett i Chamonix. Ski og fjell har vært en av mine største interesser. Fascinert av randonee. Klatring med skinn under ski. Belønningen – uberørt snø og natur. Hotell er min greie. Jeg har jobbet i stort sett alle avdelinger og flere land: Østerrike, Sveits, Norge og sist på Gaustablikk Fjellresort i Rjukan i Telemark. Når jeg er på barmark spiller jeg så mye golf jeg kan. Medlem av Lycke Golf & Country Club, en grønn smaragd ved havet ikke langt fra Marstrand. På gode dager er hcp-en rundt 8,5, men som dere vet er golf en lettfordervelig vare. Uansett, en avslappende aktivitet hvor du ikke tenker på noe annet i 4 timer. Matlaging er en annen interesse hvor arbeidet mitt på hoteller og restauranter har gjort at jeg har jobbet med flere Michelin-stjernede restauranteiere. Kokker som Melker Andersson, Håkan Törnström, osv. hvor jeg kontinuerlig har fått saus-tips og hvordan jeg best tilbereder fisk. Jeg er stadig på jakt etter den perfekte kraften. Mat er tross alt en av de absolutt beste grunnene til å reise. Hvert land har sin egen unike matkultur, preget av lokale ingredienser, tradisjoner og påvirkninger. Selv de kulturelle skikkene rundt måltider. Schweinhaxe i Tyskland eller - lytt og bli overrasket - griseføtter på La Tante Claire i London er noen av mine største matopplevelser jeg har hatt. Ser ikke morsomt ut på tallerkenen, men noe av det beste jeg har spist. Største reiseopplevelser, da jeg hadde muligheten til å dra ned til grensen mellom Peru og Brasil. Å bo i en landsby sammen med en av de mange urfolksgruppene i Amazonas. Ute på jakt om morgenen og spise larver, aper og andre interessante retter om kveldene. Jeg ble også innviet i landsbyen, hvor jeg etter noen tester endelig ble akseptert til en viss grad. Slike opplevelser er noe man bærer med seg gjennom hele livet. Men også mindre arrangementer som en guddommelig tartiflette i Alpene utendørs på Le Coptoir ved siden av jernbanestasjonen i Valorcine på grensen mellom Sveits og Frankrike. Noe av det er det noe utslitte H.C. Andersen-uttrykket «å reise er å leve». Det handler om å utvide horisonten, oppleve nye kulturer og vokse som person ved å utforske verden og seg selv.
Gleder meg til å møte deg snart
Vennlig hilsen Lars