Vi flyr til Italia og reiser deretter videre mot Dogliani, som ligger cirka 17 mil sørvest for Milano. Vi bor fire netter på Hotel Tenuta Larenzania. Kvelden avrundes med en felles middag på hotellet.
Frokost, og deretter avreise mot Alba, som kalles den hvite trøffelens hovedstad. Her besøker vi Tartufi & Co for en smaking av ulike trøffelprodukter. På ettermiddagen reiser vi tilbake mot hotellet, og underveis stopper vi i Neive, som sies å være en av Italias aller vakreste landsbyer. Middag på kvelden.
Frokost, og deretter avreise mot Alba, som kalles den hvite trøffelens hovedstad. Her besøker vi Tartufi & Co for en smaking av ulike trøffelprodukter. På ettermiddagen reiser vi tilbake mot hotellet, og underveis stopper vi i Neive, som sies å være en av Italias aller vakreste landsbyer. Middag på kvelden.
Etter frokost reiser vi mot La Morra hvor vi har tid til å rusle en stund på egen hånd før vi besøker Dosio. På denne vingården får vi en vinprøving av tre viner sammen med en lettere lunsj i de vakre omgivelsene.
Etter lunsjen kjører vi videre til Barolo, hvor vi gjør et stopp for egne oppdagelser. I byens slott kan man besøke både et vinmuseum, en vinkjeller og en vinhandel med viner fra en lang rekke produsenter.
På ettermiddagen besøker vi vingården Cantina Marchesi for å bli kjent med Barolo-vinene gjennom en vinsmaking av tre ulike viner, servert sammen med et fat med spekemat og lokale oster.
Etter vinsmakingen vender vi tilbake til hotellet vårt. Middag om kvelden.
Etter frokost reiser vi mot La Morra hvor vi har tid til å rusle en stund på egen hånd før vi besøker Dosio. På denne vingården får vi en vinprøving av tre viner sammen med en lettere lunsj i de vakre omgivelsene.
Etter lunsjen kjører vi videre til Barolo, hvor vi gjør et stopp for egne oppdagelser. I byens slott kan man besøke både et vinmuseum, en vinkjeller og en vinhandel med viner fra en lang rekke produsenter.
På ettermiddagen besøker vi vingården Cantina Marchesi for å bli kjent med Barolo-vinene gjennom en vinsmaking av tre ulike viner, servert sammen med et fat med spekemat og lokale oster.
Etter vinsmakingen vender vi tilbake til hotellet vårt. Middag om kvelden.
Frokost og deretter avreise til flyplassen for hjemreise.
Alle utfluktene var fine. Guiden Anders var fantastisk. Rolig og med en bunnsolid forståelse av alt! Vi satte pris på at vi fikk avreise fra hotellet tidlig om morgenen på dagen for hjemreisen vår, siden flyet vårt ikke gikk før om kvelden, og dermed hadde vi tid til å gjøre vår egen lille utforskning ned til Dogliani. For en liten perle!!
Veldig god turleder, flink til å skape en positiv atmosfære. Rolig og fint hotell.