Denne reisen har forskjellige dagsprogram. Bytt mellom de forskjellige programbeskrivelsene nedenfor.
Vi flyr til Italia og reiser deretter videre mot Dogliani, som ligger cirka 17 mil sørvest for Milano. Vi bor fire netter på Hotel Tenuta Larenzania. Kvelden avrundes med en felles middag på hotellet.
Frokost, og deretter avreise mot Alba, som kalles den hvite trøffelens hovedstad. Her besøker vi Tartufi & Co for en smaking av ulike trøffelprodukter. På ettermiddagen reiser vi tilbake mot hotellet, og underveis stopper vi i Neive, som sies å være en av Italias aller vakreste landsbyer. Middag på kvelden.
Frokost, og deretter avreise mot Alba, som kalles den hvite trøffelens hovedstad. Her besøker vi Tartufi & Co for en smaking av ulike trøffelprodukter. På ettermiddagen reiser vi tilbake mot hotellet, og underveis stopper vi i Neive, som sies å være en av Italias aller vakreste landsbyer. Middag på kvelden.
Etter frokost reiser vi mot La Morra, hvor vi får tid til å rusle en stund på egen hånd før vi besøker Dosio. På denne vingården får vi en vinprøving av tre viner sammen med en lettere lunsj i de vakre omgivelsene. Etter lunsj drar vi videre til Barolo, hvor vi får tid til egne oppdagelser. I byens slott kan man besøke både et vinmuseum, en vinkjeller og en vinbutikk med viner fra et stort antall produsenter. På ettermiddagen besøker vi vingården Cantina Marchesi for å bli bedre kjent med Barolo-vinene under en vinprøving med tre ulike viner, ledsaget av en spekemat-tallerken og lokale oster. Hos Brezza gjøres alt innen vinproduksjon – fra dyrking til merking av flaskene. Etter vinprøvingen returnerer vi til hotellet. Middag om kvelden.
Etter frokost reiser vi mot La Morra, hvor vi får tid til å rusle en stund på egen hånd før vi besøker Dosio. På denne vingården får vi en vinprøving av tre viner sammen med en lettere lunsj i de vakre omgivelsene. Etter lunsj drar vi videre til Barolo, hvor vi får tid til egne oppdagelser. I byens slott kan man besøke både et vinmuseum, en vinkjeller og en vinbutikk med viner fra et stort antall produsenter. På ettermiddagen besøker vi vingården Cantina Marchesi for å bli bedre kjent med Barolo-vinene under en vinprøving med tre ulike viner, ledsaget av en spekemat-tallerken og lokale oster. Hos Brezza gjøres alt innen vinproduksjon – fra dyrking til merking av flaskene. Etter vinprøvingen returnerer vi til hotellet. Middag om kvelden.
Frokost og deretter avreise til flyplassen for hjemreise.
Turen var fin, utfluktene veldig bra, tre vingårder der den tredje var får høyest poengsum. Mikael, vellest og tjenestevillig, hadde mye å fortelle og lære oss.
Vi fikk oppleve mye uten å måtte stresse. Christina lyste opp vår eksistens og Massimo ledet oss på en eksemplarisk måte. Hyggelig reiseselskap og fikk veldig god mat og drikke.