Etter frokost er det tid for utsjekking, og deretter utforsker vi Dublin sammen med reiselederen vår. Vi besøker Guinness Storehouse, som nå er pyntet til sin årlige Winterfest. Her lærer vi om Irlands kanskje mest kjente øl, og vi får smake på det svarte gullet i den berømte baren i toppetasjen. Vi besøker også Teeling-destilleriet, hvor vi får smake og lære om produksjonen av irsk whiskey.
På ettermiddagen reiser vi tvers over øya mot vestkysten. Målet vårt er sjarmerende Galway, hvor halvparten av befolkningen snakker gælisk og tospråklige skilt er å se overalt. Vi sjekker inn på sentrale
Victoria Hotel, hvor vi skal bo i to netter. Fra hotellet, som har en utmerket beliggenhet, går vi en felles spasertur og ser hvor nær vi har til brosteinsgaten Shop Street. Gjennom den stemningsfullt juledekorerte byen renner elven Corrib ut i havet, og kjøkkenene i Galway har tilgang på fisk og skalldyr året rundt.
Middag på hotellet.
På ettermiddagen er det mulighet for å bli med på en utflukt til det lokale Micil-destilleriet – kjent for sin eksepsjonelle irske sprit. I seks generasjoner og over 170 år har familien bevart håndverket, destillert ekstraordinær sprit laget med familieoppskrifter, håndverkskunnskap og tradisjonelle teknikker. Omvisningen inkluderer historien om irsk destillasjon, hvordan whisky lages, smaking av den prisbelønte Inverin Small Batch Whisky og prøvesmaking av Micil Irish Cream Liqueur.
Pris fra 275,-.Etter frokost er det tid for utsjekking, og deretter utforsker vi Dublin sammen med reiselederen vår. Vi besøker Guinness Storehouse, som nå er pyntet til sin årlige Winterfest. Her lærer vi om Irlands kanskje mest kjente øl, og vi får smake på det svarte gullet i den berømte baren i toppetasjen. Vi besøker også Teeling-destilleriet, hvor vi får smake og lære om produksjonen av irsk whiskey.
På ettermiddagen reiser vi tvers over øya mot vestkysten. Målet vårt er sjarmerende Galway, hvor halvparten av befolkningen snakker gælisk og tospråklige skilt er å se overalt. Vi sjekker inn på sentrale
Victoria Hotel, hvor vi skal bo i to netter. Fra hotellet, som har en utmerket beliggenhet, går vi en felles spasertur og ser hvor nær vi har til brosteinsgaten Shop Street. Gjennom den stemningsfullt juledekorerte byen renner elven Corrib ut i havet, og kjøkkenene i Galway har tilgang på fisk og skalldyr året rundt.
Middag på hotellet.
På ettermiddagen er det mulighet for å bli med på en utflukt til det lokale Micil-destilleriet – kjent for sin eksepsjonelle irske sprit. I seks generasjoner og over 170 år har familien bevart håndverket, destillert ekstraordinær sprit laget med familieoppskrifter, håndverkskunnskap og tradisjonelle teknikker. Omvisningen inkluderer historien om irsk destillasjon, hvordan whisky lages, smaking av den prisbelønte Inverin Small Batch Whisky og prøvesmaking av Micil Irish Cream Liqueur.
Pris fra 275,-.