Vi flyr til Frankfurt eller Zürich og fortsetter deretter til Colmar, hvor vi sjekker inn for to netter på Hotel Colmar. Byen er kjent for sine bindingsverkshus og kanaler, som gir en atmosfære av svunne tider. Etter innsjekking avslutter vi dagen med en felles middag på en lokal restaurant.
Vi flyr til Frankfurt eller Zürich og fortsetter deretter til Colmar, hvor vi sjekker inn for to netter på Hotel Colmar. Byen er kjent for sine bindingsverkshus og kanaler, som gir en atmosfære av svunne tider. Etter innsjekking avslutter vi dagen med en felles middag på en lokal restaurant.
Etter frokost besøker vi La Moutarderie Edmond Fallot, hvor man har produsert Dijonsennep siden 1800-tallet. Her får vi smake på den berømte krydderurten, før vi fortsetter til La Grande Cave de Vougeot. Vi tar en omvisning i den imponerende bygningen, som avsluttes med en vinsmaking
.
Deretter får vi muligheten til å utforske Beaune i eget tempo, og avslutter kvelden med middag på egen hånd.
Etter frokost besøker vi La Moutarderie Edmond Fallot, hvor man har produsert Dijonsennep siden 1800-tallet. Her får vi smake på den berømte krydderurten, før vi fortsetter til La Grande Cave de Vougeot. Vi tar en omvisning i den imponerende bygningen, som avsluttes med en vinsmaking
.
Deretter får vi muligheten til å utforske Beaune i eget tempo, og avslutter kvelden med middag på egen hånd.
Ellers en veldig hyggelig tur med gode steder å besøke, helt ok hotell og gode inkluderte måltider. Et forslag: endre returreisen til sen morgen/kveld siste dag, alternativt legg til en natt i Strasbourg. Vakker by!
God balanse med felles måltider og å gå ut for å spise egne måltider.